Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

PunchOut til Aarhus Kommune


PunchOut til Aarhus Kommune
Skrevet d. 22/09 2022

Når de danske institutioner - børnehaver, skoler, vuggestuer og klubber skal købe nyt ind, skal de ansvarlige for indkøb have fyldt shopping kurven op med de varer de mangler. For mange år siden foregik det meste indkøb til institutionerne ved fysisk tilstedeværelse i de butikker, der havde de varer der var behov for. Det foregik som en tur i Netto foregår i dag – læg varerne i kurven, betal og hjem det gik.

Punch hvad for noget?

I dag er indkøbsmulighederne blevet digitaliseret, lige som så meget andet er blevet på nationalt og globalt plan. Indkøbet er overgået til forskellige indkøbsportaler, hvor institutionerne kan se de produkter, der er gældende for deres kommunes indkøbsaftaler. ”Er det ikke uoverskueligt?” er et spørgsmål vi har stillet os selv. Er der ikke noget vi kan gøre, både for at skille os ud fra mængden af leverandører, men også gøre oplevelsen bedre for vores kunder?

Vi har, med stor sandsynlighed, alle sammen shoppet på internettet – bladret de mange muligheder igennem, lagt favoritterne i kurven, betalt og en uges tid senere hentet pakken i pakkeposten. Det er nemt, bekvemt, hurtigt og overskueligt.

Netop dét koncept er blevet overført til det offentlige indkøb, da vi i 2021 startede på udviklingen af en PunchOut løsning til vores kunder i Aarhus Kommune. Aarhus Kommune kan nu derfor når de køber ind, shoppe de produkter de har behov for, direkte på vores hjemmeside – på nøjagtig samme måde som der handles på andre webshops. Før sommeren 2022 stod løsningen klar til brug.

Når du som privat person shopper på nettet, er det nemt og hurtigt at foretage betalingen med betalingskort eller MobilePay – et enkelt swipe skal der til, og så har du et par lækre produkter på vej til døren. Det foregår dog anderledes når der er tale om offentligt indkøb, da institutionerne køber ind på baggrund af deres EAN-nummer, der fortæller hvem institutionen er og hvem regningen skal sendes til.

Fordelen ved PunchOut funktionen er ikke kun den opdaterede bekvemlighed ved selve shoppingoplevelsen. Kunderne kan, når kurven har fået de ønskede varer i sig, ved et enkelt klik overføre deres ordre tilbage til deres indkøbssystem, hvor alt deres betaling foregår. På denne måde fungerer betalingen præcis som det plejer at gøre når der købes ind, men brugervenligheden funktionaliteten er blevet væsentligt forbedret.

Punchout i praksis

Vi kan glæde os over, at flere af vores indkøbsaftaler i landet har givet udtryk for at de ligeledes, ønsker at tilbyde denne løsning til de kommuner, hvis aftale omhandler vores produkter. Vi ser meget frem til at finde ud af, hvordan denne løsning kommer til at præge markedet for offentligt indkøb i fremtiden.

Seneste fra bloggen

Om Max Horsens

Vi har mange års erfaring i branchen, og med udgangspunkt i en stor ekspertise inden for legemuligheder til børn, arbejder vi målrettet på at opfylde vore kunders behov - på en uformel og fleksibel måde.

Vores ambition er at være blandt de bedste inden for børns leg – på de områder, hvor vi har vores produktgrupper: Legepladser, Møbler, Legetøj.

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.