Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Legetøj og møbler STÆRKT NEDSATTE PRISER


Legetøj og møbler STÆRKT NEDSATTE PRISER
Skrevet d. 10/08 2023

Der er nok ikke nogen, der ikke sætter pris på et godt tilbud. Derfor har vi samlet et program af varer sat ned med MINDST -25% der dækker alle vores tre hovedkategorier: legeplads, møbler og legetøj.

Vi har sat en masse skønne produkter ned så I får fabelagtige priser på en masse legetøj, møbler og lidt til legepladsen. Alle produkter på tilbud er så længe lager haves. 

Du finder en samlet oversigt over tilbuddene under LAGERSALG LEGETØJ under Legetøj.

Ud fra hver varer er angivet er bogstav der indikerer varens pris i bunden af siden. Ud fra hvert produkt er angivet et varenummer. Dette kan altid fremsøges her på hjemmesiden. Alle varer kan bestilles her på hjemmesiden. Vi kan også altid kontaktes på mail eller telefon.

Legetøj på tilbud. SPAR -25 %

Meget af vores legetøj har vi sat ned med -25%. 
Du finder bl.a. en masse dukker, dukketøj, klapvogne og meget mere der kan bruges hertil. Vi har dukker i forskellige størrelser. Alle vores spil er sat, bræt- og puslespil, er sat ned med -25%.

Møbler på tilbud. SPAR MINDST -25%

En del af vores møbler, møbler vi har haft på lager, har vi også sat ned som I kan købe til en billig pris. Møblerne er sat ned med mindst -25%. Her finder du bl.a. væghængt bord, bænke, sofaarrangement, klapvogne og meget mere. Alle møblerne sat ned med -25% er så længe lager haves.

Legepladsudstyr. SPAR - 25%

Legepladsudstyr fra dansk producent nær Randers er sat ned med -25%. Håndskårede dyr, ko, gris og får, der egner sig perfekt til legepladsen om end det er i institutionen, boligforeningen eller i andre legezoner. 

Alle varer på tilbud er så længe lager haves og der tages derfor forbehold for udgåede varer. 

 

Seneste fra bloggen

Om Max Horsens

Vi har mange års erfaring i branchen, og med udgangspunkt i en stor ekspertise inden for legemuligheder til børn, arbejder vi målrettet på at opfylde vore kunders behov - på en uformel og fleksibel måde.

Vores ambition er at være blandt de bedste inden for børns leg – på de områder, hvor vi har vores produktgrupper: Legepladser, Møbler, Legetøj.

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.