Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Hvad er processen ved køb af ny legeplads?


Skrevet d. 29/12 2020

Vores medarbejdere hos Max Horsens har stor erfaring indenfor salg og rådgivning af legepladser. I dette indlæg vil vi beskrive den typiske proces fra første samtale til færdigmelding af legepladsen.

Vi vil først komme ud og besigtige området hos dig, som er ansvarlig for projektet.
- Her taler vi om jeres ønsker og kigger på muligheder. Her er det en fin ide, at vi har snakket lidt om jeres ønsker først, så vi kan forberede os lidt inden.

Efterfølgende kommer vi med et forslag til nyetablering af legepladsen
- Vi sender et tilbud med en beskrivelse af vores tanker omkring projektet. Her fremgår priserne i en overskuelig opstilling, og vi sætter billeder ind af redskaberne, som giver et indtryk af det færdige projekt.

Vi når til enighed omkring et tilbud
- Såfremt tilbuddet passer, det kan være med ændringer, så får vi lavet nogle tegninger og sætter produktionen i gang.

Søge byggetilladelse
- De førnævnte tegninger skal bekræftes af jer, således vi er enige om placeringer af redskaberne. De skal også bruges til byggeansøgningen hos kommunen. Det forgår på Byg&Miljø, og er også en proces vi kan tage os af. Der går typisk op til 4 arbejdsuger før tilbagemelding.

Montering
- Efter godkendt byggetilladelse fra kommunen, så koordinerer vi monteringen og afhentning fra produktionen. Her kontakter vi jer med en uge til montering og nærmere en dato.

Færdigmelding
- Etableringen skal færdigmelding hos kommunen, hvorefter en certificeret legepladsinspektør skal besigtige den nye legeplads.

Endelig færdigmelding og afslutning
- Når legepladsinspektøren har godkendt legepladsen, bliver hele projektet afsluttet hos kommunen med en legepladsrapport.

Og så er jeres nye legeplads officielt klar til brug :)

Sådan er processen oftest, men vi er hele tiden i løbende dialog med dig som kunde, såfremt der er ændringer i processen.

Hvis du har flere spørgsmål, må du endelig ringe, og så skal vi nok besvare eventuelle ubesvarede spørgsmål.

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak!

Seneste fra bloggen

Om Max Horsens

Vi har mange års erfaring i branchen, og med udgangspunkt i en stor ekspertise inden for legemuligheder til børn, arbejder vi målrettet på at opfylde vore kunders behov - på en uformel og fleksibel måde.

Vores ambition er at være blandt de bedste inden for børns leg – på de områder, hvor vi har vores produktgrupper: Legepladser, Møbler, Legetøj.

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.