Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Gummibelægning på legepladsen


Gummibelægning på legepladsen
Skrevet d. 23/02 2023

Det er vigtigt at sikkerheden er i top, når der skal laves en ny legeplads. Dette er uanset om legepladsen er til de store eller små børn, er stor eller lille. Sikkerheden er vigtig. Gummibelægning er en flot og sikker løsning.

Sikkerhed på en legeplads kommer i mange forskellige former. Udstyret skal være monteret korrekt med den rigtige dybde og afstand, der skal være fuldstændig styr på faldhøjde og faldunderlag hertil. Vi er hos Max Horsens eksperter i legepladser, og vil gerne dele ud af vores ekspertise således du kan få svar på eventuelle spørgsmål, du sidder med om hvilke muligheder er der for faldunderlag til legepladsen.

Gummibelægning er et ideelt materiale til legepladsprojekter, da det er et blødt og sikkert faldunderlag. Det er fremstillet af ny produceret EPDM, der er modstandsdygtigt over for både slid og vejrforhold. Med vores erfarne montører kan du være sikker på, at dit projekt bliver monteret til perfektion.

Gummibelægning er ideelt til områder der dækker over større arealer på legepladsen, hvor børnene har mere plads at boltre sig på. Med vores gummibelægning får du en faldhøjde på op til 300 cm. Vær opmærksom på, at der skal kalkuleres en bundopbygning i projektet.

Nedenfor på billederne ser du gummibelægning på hhv. 40 og 70 mm. Klik på billedet og kom direkte til produktet.

 

Vores gummibelægning fås i mange forskellige farver og motiver, så du kan skræddersy din legeplads til dine ønsker. Du kan vælge mellem standard farver som rød, grøn, blå, græsgrøn og marineblå, samt andre farver mod et tillæg. Du kan også vælge mellem 2D og 3D figurer i belægningen, for at gøre legepladsen endnu mere indbydende.

I vores indlæg Guide – alt du bør vide om faldunderlag, kan du læse mere om mere specifikke krav til faldunderlag.

Kontakt os på tel:+4575656611

for et konkret tilbud på dit projekt.

Seneste fra bloggen

Om Max Horsens

Vi har mange års erfaring i branchen, og med udgangspunkt i en stor ekspertise inden for legemuligheder til børn, arbejder vi målrettet på at opfylde vore kunders behov - på en uformel og fleksibel måde.

Vores ambition er at være blandt de bedste inden for børns leg – på de områder, hvor vi har vores produktgrupper: Legepladser, Møbler, Legetøj.

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.