Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Danske FSC garderober i institutionerne


Danske FSC garderober i institutionerne
Skrevet d. 13/06 2022

Kan du huske det? Huske følelsen af at have din helt egen garderobe enten i børnehaven eller skolen. Følelsen af, at man vidste præcis hvor sin jakke hang, hvor støvlerne stod og hvor madpakken skulle placeres når den var tom? Det kan vi. Det var en god følelse. En følelse af stolthed. At se stoltheden i børnenes øjne over at have deres eget rum, er netop derfor vi elsker vores arbejde.

Vi har været leverandør til det offentlige marked i 35 år – det er længe, men det betyder også at vi har leveret mange danske FSC-mærkede garderober til de danske skoler og institutioner rundt omkring i landet, og nu også i Tyskland. Vores børnegarderober er netop blevet godkendt til til Ecolabel også kaldet Eu-Blomsten. Dette betyder at vores Max Garderober lever op til de høje miljøkrav til materialevalg og produktion.

Vi har altid haft for øje, at kundens behov er det der sætter rammen. Ønsker kunden en enkelt garderobesektion eller skal der produceres til en ny institution, så er det det vi går med. For at procesen bliver så god for vores kunder som muligt, giver vi personlig vejledning og rådgivning fra start til slut. Vi kører ud efter kundens behov, og får igennem en dialog om det ønskede resultat, lavet en helt klar køreplan som vores kunder er med i fra ordreafgivelse til opsættelse af garderoberne.

Ønsker du råd og vejledning ang. køb af garderober er du altid velkommen til at kontakte os på 75 65 66 11 eller på post@max-horsens.dk

Få et indblik i vores arbejde og måske få inspiration

Vi har ved nogle af de projekter vi har haft gennem årene, taget billeder undervejs af processen for at kunne se den forskel, det kan gøre. At få en garderobe op at hænge på væggen og væk fra gulvet, at få en sektionsopdelt garderobe og erstatte knagerækkerne giver luft, rum og overblik for både børn og voksne - og det er tilmed nemt at rengøre under!

Nedenfor ses en institution i Boeslunde, der førhen(V) havde hjemmelavede garderober stående i indgangen. Pædagogerne manglede struktur, og følte de ikke kunne lave andet end at holde styr på rodet - og forældrene holde styr på, hvor deres børns sko og jakker var blevet af. Det er nu slut med forsvundne jakker og for meget rod. 

Børnehaven fik sat sektioner af vores Max Garderobe ryg mod ryg i siderne (H), med sutskoholder og hylde til to kurve. Kunden ønskede hjul således de var mere flytbar.     

Før billede      Max garderober i institutionen

 

Max Horsens - nu i Tyskland med Danske FSC garderober 

Vi er altid åbne overfor vores kunders ønsker og drømme, og da en leder fra en skole i Tyskland rakte ud, kørte Tobias gennem landet for at få en snak om hvad deres behov var. Skolen havde mange gange som vi også kender fra de danske folkeskoler, men her var garderoberne knagerækker med en bænk under(V). Rengøringen havde svært ved at komme til, og det var svært for børnene at sætte sig ned og få skoene på - for på bænken lå der både tasker, ekstra jakker, vanter eller våde håndklæder fra idræt. 

Skolen modtog flere flotte væghængte garderobesektioner med sutskoholder, krog, rum med låge og bænk, hvor eleverne fik hver deres rum. Skolen var så sød, at sende os billeder af det smukke resultat efter opsætningen var færdig (H).

Tyskland førbillede      Max Garderobe i tyskland

 

Solsikkens garderober fik nyt liv med neutrale farver

En institution i Horsens Kommune havde et ønske om, at få nye garderober med bredere rum til børnenes jakker og garderober, hvor lågerne var mere neutrale men stadigvæk med plads til en kurv øverst (V). Vi tog ud og målte op, kontaktede vores leverandør, og få unger senere blev deres nye væghængte garderober sat op. Kunden ønskede en sammenhæng mellem garderoberne, og fik derfor bænken i samme laminat som lågerne - og vi syntes, det ser nydeligt ud! (H)

Garderober, før      garderober til institutionen

Seneste fra bloggen

Om Max Horsens

Vi har mange års erfaring i branchen, og med udgangspunkt i en stor ekspertise inden for legemuligheder til børn, arbejder vi målrettet på at opfylde vore kunders behov - på en uformel og fleksibel måde.

Vores ambition er at være blandt de bedste inden for børns leg – på de områder, hvor vi har vores produktgrupper: Legepladser, Møbler, Legetøj.

Online kataloger

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Ærlig rådgivning

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Hold øje

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Godkendt

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.