Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

ROLLELEG

Bondegårdsdyr og andre legefigurer!

Børn har en helt naturlig måde at lære, hvordan livet og genstande omkring dem fungerer. Nogle gange splitter de ting ad for at finde ud af, hvad det er for noget, men andre gange lærer de det gennem leg – rolleleg. For med rolleleg kan de lege voksne og udforske voksenlivet. 

Hos Max Horsens gemmer vi på mange forskellige muligheder for rolleleg. Og vi hjælper gerne med at finde det helt rette rolleleg-legetøj til dine eller din institutions børn. Ring på +45 75 65 66 11.


Læs mere...
Vis mindre.
Køkkenting Bio plast
Køkkenting genbrugsplast
Køkken, mad Svanemærket plast
Køkkenting, mad og butik i træ
Dukkeleg
Rubens Barn
Groovy dukker og tilbehør
Hånddukker

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

Et lam, der bræger. En ko, der muh’er. Eller en traktor, der brummer ved siden af en elefant, som trutter. Fantasien sætter kun grænsen for, hvilke verdener børn kan leve sig ud i med bondegårds-legetøj, dets bondegårdsdyr og alle de andre legefigurer i vores sortiment.

Men hvilke spørgsmål skal du stille dig selv, inden du køber bondegårds-legetøj til dit eller andres børn?

Hvad er rolleleg?

Det er præcis, hvad ordet består af. Børn leger i forskellige roller. Ofte er rolleleg deres måde at udforske voksenlivet på, f.eks. lave mad, hamre med noget værktøj, køre bil eller andre ting, som voksenlivet normalt kan indeholde.

Rolleleg som legetøj kan altså være et mini-køkken, nogle dukker, forskellig udklædning og meget mere, der får børnene til at indgå mere naturligt og kreativt i deres roller.

Men rolleleg kan også være fiktive personer og verdener, hvor de indtager roller i deres rollelege som Batman, Lucky Luke og Anders And. Ligesom de også kan prøve sig af med voksenlivets mange job, f.eks. sygeplejerske, politibetjent, håndværker.

Hvorfor er rolleleg vigtigt?

Rolleleg er læring om deres fremtidige liv. Det lærer dem om, hvad de forskellige hverdagsting indebærer, og de imiterer (ofte) på strålende vis, hvad de ser deres forældre og andre voksne gøre.

Derfor er rolleleg vigtigt af flere grunde:

- Det gør, at de på forhånd finder ud af, hvad voksenlivet indebærer. Og hvordan de skal klare det, når de kommer længere hen i livet.

- Det udvikler deres kreativitet. Når et barn sætter en banan for øret og siger ’halloooo?’, ved han/hun jo godt, at det ikke er en telefon. Men det er rolleleg! Det kaldes med psykologisk fagterm for ”objekt-substitution” og gør, at de kan forestille sig en genstand som en helt anden genstand. Det styrker deres kreativitet og måde at skabe verdener og historier på, og her kan en dukke sagtens være en erstatning for et rigtigt barn.

- De kan sætte sig i andres sted. For med tiden vil de være så dygtige til deres rolleleg, så de ved, hvad den person vil tænke om en given situation. Det giver empati til den lille.

- Rolleleg lærer dem også om forskelligheder i verden. For de tager jo deres rolleleg med fra alt, hvad de oplever, så det hjælper deres hoved og hukommelse med at danne sig et større overblik over verden, og hvad den OGSÅ indeholder.

Rolleleg er og forbliver super-vigtigt. Derfor skal du også give børn rigeligt med muligheder for at rollelege. Det kan blandt andet gøres via deres legetøj. Skal vi komme med lidt eksempler?

Hvad findes der af legetøj til rolleleg?

Ork, en hel del! Hos Max Horsens går vi meget op i at skabe de bedst-mulige betingelser for rolleleg hos dine eller din institutions børn.

Du kan finde mange forskellige Rubens Barn-dukker, der med deres forskellige udseender og tøjstile kan give den perfekte rolleleg i forhold til at være forældre. Vi har også Groovy-dukker og helt klassiske dukker, som man kender dem, fra da vi (lidt) ældre også var børn.

Snakker vi andre typer af dukker, hvor børn ikke skal indgå direkte i rolleleg, kan du vælge noget så oldschool som hånddukker og dukketeater. 

Vi har også en stor mængde af køkkenting til rolleleg. Du kan både få noget i Bio-Plast, men også de helt traditionelle i rustikt, pænt træ eller farvestrålende plastik. Børnene kan også rollelege sig ind i livet som butiksejer med kasseapparater, madvarer og penge.

Så er der selvfølgelig også udklædning og kostumer at finde hos os. Camouflagedragt, troldmandsdragt, skjold, klap for øjet og meget mere. Og vaskemaskiner, dukkepusleplads, køkkenskab og meget, meget mere.

Vores rolleleg bliver din garanti for tilfredshed og børne-læring!

For samtlige produkter på webshoppen gælder den normale produktgaranti, altså ved alle materiale- eller produktionsfejl. Det gælder selvfølgelig også for alt vores rolleleg.

Dét er som altid vores rollelege-garanti til dig!

Hop ind i spørge-rollen – flere spørgsmål til rolleleg?

Hvilke af vores varer er populære? Hvad giver især god mulighed for rolleleg og den læring, det medfører? Well, du er altid velkommen til at stille os alle dine rolleleg-spørgsmål.

Vores eksperter står altid klar med rådgivning og vejledning, og de har over mange år solgt rolleleg til et utal af tilfredse og glade kunder. Derfor sørger vi for, at du får de helt rette svar på dine spørgsmål og den helt rette rolleleg til børnene nær dig.

Ring til os på: +45 75 65 66 11

Skriv også gerne på: Post@max-horsens.dk

Rolleleg er som sagt vigtigt. Men endnu vigtigere er, at du får fat på den rigtige og perfekte rolleleg. Det sørger vi for her hos Max Horsens!


Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.