Godkendt leverandør
Kvalitetsprodukter

Trampolin

Trampoliner er aldeles populære i de danske haver, og det er bestemt ikke uden grund. Trampoliner er nemlig for alle, både børn, unge og voksne, og mens trampolinhop skaber grin og sus i maven, er der samtidig rig mulighed for at udfordre og ikke mindst udvikle børnene, når der hoppes på havetrampolinen, som de fleste kender derhjemmefra. Det er også derfor en trampolin på legepladsen er en nødvendighed, da det er noget børnene kender og føler sig tilpas med. 

Her på siden finder du trampoliner og tilbehør til trampoliner, der er særdeles velegnet til børnehaver, institutioner og ferieområder for familier. Vi har forskellige muligheder, så du nemt kan finde netop den trampolin der passer til det legeområde der skal etableres.

Læs mere...
Vis mindre.
Trampolin nedgravet 1,75 x 1,50 m Varenr.: 868710 DKK 22.300,00 (DKK 27.875,00 inkl. moms)

Mere info

Trampolin nedgravet Ø1,7 m Varenr.: 868800 DKK 24.800,00 (DKK 31.000,00 inkl. moms)

Mere info

De viste priser er opgivet i DKK og vist ekskl. moms. I parentes er prisen dog angivet inkl. moms.

En god kilde til motion

En trampolin giver rig mulighed for at både børn, kan få deres hverdagsmotion og samtidig masser af gode grin. Foruden at være sjovt, er trampolin-hop en god kilde til motion og udvikling hos børnene. Mens de rører sig, kan de samtidig udfordre deres motoriske evner og koordinationsevne. Derudover kan de træne deres led, så de bliver stærke og modstandsdygtige.

Motion er vigtigt for børn, såvel som voksne, og motion, udvikling og succes skaber smil på læben. Samtidig er trampolinhop udfordrende. 

Flere størrelser og designs

Trampoliner kommer i forskellige størrelser og designs og derfor findes der helt sikkert et trampolin, der passer til netop jeres legeplads, uanset størrelsen på legepladsen. 

Alle vores trampolin-modeller leveres formonteret med metalramme og gummiflise kant, direkte til nedgravning i jorden. Springfladen består af kraftige plastiksegmenter der er forbundet med hinanden. Trampolinerne er udstyret med hængsler, der muliggør åbning af trampolinens låg for rengøring.

Disse nedgravede trampoliner skal som navnet antyder graves ned på legepladsen. Ved at grave trampolinen ned, fylder den naturligvis mindre, og bliver en integreret del af legearealet. Det kan give et både pænt og æstetisk look, som ikke fylder for meget. Det kan være utroligt vigtigt, når man har med mange børn og legeredskaber at gøre ad gangen.

Trampoliner kommer i mange forskellige afskygninger, hos Max Horsens forhandler vi primært to former for trampoliner, begge er nedgravede løsninger hvor sikkerheden er i top for børnene. Forskellen er størrelse og derved også antallet af børn, der kan være på trampolinen ad gangen. 

Sikkerhed i fokus

En nedgravet trampolin fylder mindre i blikfanget, og samtidig er mere sikker, da den er tæt på jorden og derfor ikke kræver et lovpligtigt sikkerhedsnet. En trampolin på ben skal have et lovpligtigt sikkerhedsnet, som forhindrer at man falder ud over trampolinkanten, når der hoppes. De nedgravede trampoliner er derudover stormsikre og ender dermed ikke ovre ved naboen, når det danske stormvejr viser tænder. Vi mener at en nedgravet trampolin er en mere langsigtet løsning, da den bliver en integreret del af legepladsen. 

Uanset hvilken trampolin du vælger, er det vigtigt at have sikkerheden i fokus. Trampolinhop er ikke en ufarlig beskæftigelse. 

Kataloger

Læs vores aktuelle kataloger online.

Følg med

Hent inspiration og indblik i vores blog.

Log ind og bestil

Bestil varer nemt og hurtigt.

Få adgang

Anmod om login til webshoppen.